02/12/2021 02/12/2021 Την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη που παρέχει το Πατριαρχείο Μόσχας στο Πατριαρχείο Γεωργίας σχετικά με την αναγνώριση των εδαφών της Αμπχαζίας και την περιοχή του Τσκινβάλι ως αναπόσπαστο μέρος της Γεωργιανής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ξεπερνώντας τις πολιτικές σκοπιμότητες, εξέφρασε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας προς τον Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλο. Σε Επιστολή του προς τον...
02 Δεκεμβρίου, 2021 - 8:53
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2021 - 8:45

Ο Πατριάρχης Γεωργίας ευχαρίστησε για τη στήριξη στην Αμπχαζία

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας ευχαρίστησε για τη στήριξη στην Αμπχαζία

Την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη που παρέχει το Πατριαρχείο Μόσχας στο Πατριαρχείο Γεωργίας σχετικά με την αναγνώριση των εδαφών της Αμπχαζίας και την περιοχή του Τσκινβάλι ως αναπόσπαστο μέρος της Γεωργιανής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ξεπερνώντας τις πολιτικές σκοπιμότητες, εξέφρασε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας προς τον Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλο.

Σε Επιστολή του προς τον Πατριάρχη Μόσχας με αφορμή τη συμπλήρωση 75 ετών από τη γέννηση του ο Προκαθήμενος της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας, αφού αναφέρθηκε στην Πατριαρχική διακονία του κ.κ. Κυρίλλου, υπογράμμισε ότι ο γεωργιανός λαός  είναι ευγνώμον ακόμη “για την επανειλημμένη βοήθεια για την απελευθέρωση των συμπολιτών μας που συνελήφθησαν για παραβίαση των συνόρων”.

“Φυσικά, υπάρχουν ακόμη άλυτα σύνθετα ζητήματα που δημιουργούν προβλήματα, αλλά η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον είναι ακόμα ζωντανή και ο σεβασμός μας προς εσάς είναι ειλικρινής. Με προσευχή σας ευχόμαστε μακροζωία, υγεία με τη χάρη του Θεού, ώστε στο μέλλον να υπηρετήσετε πιστά τόσο τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία όσο και την ενότητα όλης της Ορθοδοξίας”, καταλήγει ο Πατριάρχης Γεωργίας. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων