07/02/2022 07/02/2022 Τις ευχές του προσωπικά αλλά και εκ μέρους της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Γεωργίας προς τη βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, με αφορμή τη συμπλήρωση χθες 70 χρόνων από την άνοδό της στον θρόνο, έστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Αναλυτικά στο ευχετήριο μήνυμά του αναφέρει: Μεγαλειοτάτη, Εκ μέρους της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Γεωργίας και, προσωπικά, εκ...
07 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2022 - 9:47

Ο Πατριάρχης Γεωργίας ευχήθηκε στην βασίλισσα Ελισσάβετ

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας ευχήθηκε στην βασίλισσα Ελισσάβετ

Τις ευχές του προσωπικά αλλά και εκ μέρους της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Γεωργίας προς τη βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, με αφορμή τη συμπλήρωση χθες 70 χρόνων από την άνοδό της στον θρόνο, έστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.

Αναλυτικά στο ευχετήριο μήνυμά του αναφέρει:

Μεγαλειοτάτη,

Εκ μέρους της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Γεωργίας και, προσωπικά, εκ μέρους μου, σας συγχαίρω ολόψυχα για το 70ο Ιωβηλαίο της προσχώρησής Σας στο θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας. Η περίοδος της βασιλείας Σας είναι ξεχωριστή και σημαντική στη ζωή της χώρας Σας καθώς και στην ιστορία της βασιλικής δυναστείας. 

Σας συγχαίρω, Μεγαλειοτάτη, για αυτή την ημέρα του Ιωβηλαίου και σας εύχομαι να συνεχίσετε την επιτυχία στο υψηλό και τιμητικό αξίωμα Σας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων