26/05/2022 26/05/2022 Με αφορμή τα 30 χρόνια αρχιερατείας των Μητροπολιτών Τσιατούρα και Σατσχέρε κ. Δανιήλ, Ρουίσι και Ουρμπνίσι κ. Ιώβ, και Αλαβέρντι κ. Δαβίδ, ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας  Β’ τους ευχήθηκε με γραπτό του μήνυμα. “Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, τρεις Μητροπολίτες της εκκλησίας μας – ο Μητροπολίτης Τσιατούρα και Σατσχέρε κ. Δανιήλ , ο Μητροπολίτης...
26 Μαΐου, 2022 - 12:04

Ο Πατριάρχης Γεωργίας για τα 30 χρόνια Αρχιερατείας τριών Μητροπολιτών

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας για τα 30 χρόνια Αρχιερατείας τριών Μητροπολιτών

Με αφορμή τα 30 χρόνια αρχιερατείας των Μητροπολιτών Τσιατούρα και Σατσχέρε κ. Δανιήλ, Ρουίσι και Ουρμπνίσι κ. Ιώβ, και Αλαβέρντι κ. Δαβίδ, ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας  Β’ τους ευχήθηκε με γραπτό του μήνυμα.

“Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, τρεις Μητροπολίτες της εκκλησίας μας – ο Μητροπολίτης Τσιατούρα και Σατσχέρε κ. Δανιήλ , ο Μητροπολίτης Ρουίσι και Ουρμπνίσι κ. Ιώβ και ο Μητροπολίτης Αλαβέρντι κ. Δαβίδ κλείνουν 30 χρόνια από τότε που χειροτονήθηκαν Επίσκοποι.

Τους συγχαίρουμε θερμά, τους ευχαριστούμε για το ακούραστο έργο τους για το καλό της Εκκλησίας και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με επιτυχία”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Μακαριώτατος. .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων