28/11/2022 28/11/2022 Το μήνυμά του για τη έναρξη της νηστείας των Χριστουγέννων εξέδωσε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Η περίδος νηστείας ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου. Στο μήνυμά του ο Μακαριώτατος έκανε έκκληση για περισσότερη προσευχή, ενώ τόνισε ότι με την νηστεία οι Ορθόδοξοι πιστοί ετοιμάζονται πνευματικά για την μεγάλη εορτή της γέννησης...
28 Νοεμβρίου, 2022 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2022 - 13:02

Ο Πατριάρχης Γεωργίας για τη νηστεία των Χριστουγέννων

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας για τη νηστεία των Χριστουγέννων

Το μήνυμά του για τη έναρξη της νηστείας των Χριστουγέννων εξέδωσε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Η περίδος νηστείας ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου.

Στο μήνυμά του ο Μακαριώτατος έκανε έκκληση για περισσότερη προσευχή, ενώ τόνισε ότι με την νηστεία οι Ορθόδοξοι πιστοί ετοιμάζονται πνευματικά για την μεγάλη εορτή της γέννησης του Κυρίου.

Μάλιστα υπενθύμισε ότι εκτός Τετάρτης και Παρασκευής επιτρέπεται η λήψη ψαριών έως τις 25 Δεκεμβρίου.

“Ο Θεός να ευλογεί όλη τη Γεωργία και τον κόσμο με ειρηνική νηστεία και χαρούμενα Χριστούγεννα” κατέληξε στο μήνυμά του ο Μακαριώτατος.

Διαβάστε ακόμη: Ο Πατριάρχης Γεωργίας για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των 100.000 Μαρτύρων

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων