27/06/2022 28/06/2022 Μήνυμα προς τους συμμετέχοντες στο 28ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο των Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων» που διεξάγεται στη Βέροια, απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’. «Θα ήθελα να σημειώσω με ευγνωμοσύνη ότι ο σκοπός της συνάντησής σας και το θέμα που θα συζητηθεί “Ο Απόστολος Παύλος και...
27 Ιουνίου, 2022 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2022 - 1:59

Ο Πατριάρχης Γεωργίας για την ανάγκη διάδοσης της Χριστιανικής σκέψης

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας για την ανάγκη διάδοσης της Χριστιανικής σκέψης

Μήνυμα προς τους συμμετέχοντες στο 28ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο των Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων» που διεξάγεται στη Βέροια, απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’.

«Θα ήθελα να σημειώσω με ευγνωμοσύνη ότι ο σκοπός της συνάντησής σας και το θέμα που θα συζητηθεί “Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων” είναι πολύ επίκαιρο υπό το πρίσμα των τρεχουσών διαδικασιών στον κόσμο σήμερα», αναφέρει ο Μακαριώτατος.

Καταλήγοντας, ο Πατριάρχης Γεωργίας επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «δυστυχώς, τα προβλήματα στον ορθόδοξο κόσμο καθιστούν ακόμη πιο σημαντική την ανάγκη να προωθηθεί η αληθινή χριστιανική σκέψη προς αυτή την κατεύθυνση για να δοθούν στην κοινωνία οι σωστοί προσανατολισμοί. Ελπίζουμε ότι αυτή η συνάντηση, καθώς και τα πολύ ενδιαφέροντα συνέδρια που διοργάνωσαν τα “Παύλεια” όλα αυτά τα χρόνια, θα είναι επιτυχής και θα “μείνει δέ και διά της αγάπης ριζωμένοι βαθειά και θεμελιωμένοι διά να ημπορέσετε να καταλάβετε μαζί με όλους τους Χριστιανούς, το πλάτος και μήκος και ύψος και βάθος, γνώναι τε την υπερβάλλουσαν της γνώσεως αγάπην του Χριστού, ίνα πληρωθήτε εις παν το πλήρωμα του Θεού”. (Εφεσ. 3, 18-19)».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων