27/01/2022 27/01/2022 Στη προσωπικότητα του μακαριστού Επισκόπου Χορναμπούτζι και Ερέτη κυρού Δημήτριου, ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 46 ετών την Κυριακή, αναφέρεται με συλληπτήριο μήνυμά του Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Ο Μακαριώτατος τονίζει ότι μπορεί ο Επίσκοπος να “έφυγε” σε μικρή ηλικία ωστόσο το έργο που αφήνει στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Γεωργίας είναι μεγάλο. “Προσευχόμαστε για την...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 11:14

Ο Πατριάρχης Γεωργίας για την κοίμηση του Επισκόπου Χορναμπούτζι

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας για την κοίμηση του Επισκόπου Χορναμπούτζι

Στη προσωπικότητα του μακαριστού Επισκόπου Χορναμπούτζι και Ερέτη κυρού Δημήτριου, ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 46 ετών την Κυριακή, αναφέρεται με συλληπτήριο μήνυμά του Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.

Ο Μακαριώτατος τονίζει ότι μπορεί ο Επίσκοπος να “έφυγε” σε μικρή ηλικία ωστόσο το έργο που αφήνει στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Γεωργίας είναι μεγάλο.

“Προσευχόμαστε για την ψυχή του Επισκόπου Δημητρίου, ώστε ο Κύριος να τον κατάξει στο ιερό των δικαίων και να χαρίσει στους γονείς, συγγενείς, κληρικούς και ενορίτες του, καθώς και σε όλους τους πιστούς, ειρήνη και δύναμη προσευχής για τη μνήμη του”, καταλήγει.

Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Ιεράρχη τελέστηκε σήμερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων