04/03/2020 04/03/2020 Να έχουν πίστη και να μην φοβούνται την επιδημία του κορωνοϊού, κάλεσε τους πιστούς ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, περιγράφοντας στο ποίμνιο ένα όνειρο που είδε. Όπως γράφει το sputinik-georgia.ru ο Προκαθήμενος της Γεωργιανής Εκκλησίας είπε ότι είδε έναν άνθρωπο, καθισμένο πάνω σε ένα άλογο, πέταξε πάνω από το κεφάλι του και εξαφανίστηκε. Τότε...
04 Μαρτίου, 2020 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2020 - 9:26

Ο Πατριάρχης Γεωργίας για τον κορωνοϊό

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας για τον κορωνοϊό

Να έχουν πίστη και να μην φοβούνται την επιδημία του κορωνοϊού, κάλεσε τους πιστούς ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, περιγράφοντας στο ποίμνιο ένα όνειρο που είδε.
Όπως γράφει το sputinik-georgia.ru ο Προκαθήμενος της Γεωργιανής Εκκλησίας είπε ότι είδε έναν άνθρωπο, καθισμένο πάνω σε ένα άλογο, πέταξε πάνω από το κεφάλι του και εξαφανίστηκε. Τότε ένα παιδί τον πλησίασε, έπτυσε στο έδαφος και ανακάτεψε το σάλιο του με το δάχτυλό του, και σχημάτισε ένα σταυρό στο μέτωπό του. Αυτό, σύμφωνα με τον Πατριάρχη, ήταν ένα σημάδι ότι με τη βοήθεια του Κυρίου και του Σταυρού, ένα άτομο μπορεί να νικήσει αυτή την ασθένεια.
“Πόσο δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο να βρει ένα μονοπάτι που θα τον οδηγήσει στο βασίλειο του ουρανού, πόσο δύσκολο είναι να γίνει διάκριση μεταξύ λευκού και μαύρου, καλού και κακού, αλλά αυτή είναι η ζωή. Σήμερα, στα γεγονότα που έχουν συμβεί σε όλο τον κόσμο σε σχέση με τον κορωναϊό, θέλω να σας πω ότι με τη βοήθεια της προσευχής και της ευλογίας του Κυρίου μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την πάθηση” είπε ο Πατριάρχης και εκ μέρους της γεωργιανής εκκλησίας ευχαρίστησε τους ιατρούς για την αφοσίωσή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων