29/08/2022 29/08/2022 “Ήταν ένας άνθρωπος που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να φέρει τους ανθρώπους της εποχής μας, και κυρίως τη νεολαία, πιο κοντά στον δρόμο του Κυρίου και να τους κάνει παιδιά του Θεού”. Αυτά ανέφερε στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Διοκλείας κυρού...
29 Αυγούστου, 2022 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2022 - 17:49

Ο Πατριάρχης Γεωργίας για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Διοκλείας κυρό Κάλλιστο Ware

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Διοκλείας κυρό Κάλλιστο Ware

“Ήταν ένας άνθρωπος που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να φέρει τους ανθρώπους της εποχής μας, και κυρίως τη νεολαία, πιο κοντά στον δρόμο του Κυρίου και να τους κάνει παιδιά του Θεού”. Αυτά ανέφερε στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Διοκλείας κυρού Καλλίστου Ware.

“Εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Διοκλείας κυρού Καλλίστου Ware. Αυτό είναι μεγάλη απώλεια για τους σύγχρονους θεολόγους.

Ήταν ένας άνθρωπος που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να φέρει τους ανθρώπους της εποχής μας, και κυρίως τη νεολαία, πιο κοντά στον δρόμο του Κυρίου και να τους κάνει παιδιά του Θεού. Ο έγκυρος λόγος του είχε πολλούς ακροατές γιατί πάντα προσπαθούσε να είναι υπηρέτης της αλήθειας.

Είμαι ευγνώμων στον Θεό που γνώρισα προσωπικά τον Μητροπολίτη κυρό Κάλλιστο και τον φιλοξενήσαμε στη Γεωργία”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων