19/10/2021 19/10/2021 Ευχαριστίες και ευχές στους βετεράνους πολέμου έστειλε προχθές, 17 Οκτωβρίου, με μήνυμά του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας με αφορμή την Ημέρα των Βετεράνων. Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα «Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους εκείνους που με αυτοθυσία υπερασπίστηκαν την πατρίδα και υπηρέτησαν πιστά τη γη τους. Πολλοί από αυτούς έχουν γίνει κάτοικοι της Ουράνιας Γεωργίας,...
19 Οκτωβρίου, 2021 - 15:46

Ο Πατριάρχης Γεωργίας για τους βετεράνους πολέμου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας για τους βετεράνους πολέμου

Ευχαριστίες και ευχές στους βετεράνους πολέμου έστειλε προχθές, 17 Οκτωβρίου, με μήνυμά του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας με αφορμή την Ημέρα των Βετεράνων.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

«Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους εκείνους που με αυτοθυσία υπερασπίστηκαν την πατρίδα και υπηρέτησαν πιστά τη γη τους. Πολλοί από αυτούς έχουν γίνει κάτοικοι της Ουράνιας Γεωργίας, πολλοί από αυτούς είναι ακόμα δίπλα μας και συνεχίζουν να ζουν. Είθε ο Κύριος με τις πρεσβείες των Αγίων της Γεωργίας να τάξει σε σκηνές δικαίων τους κεκοιμημένους βετεράνους. Και ας δείξουν το έλεός τους όσοι είναι εδώ και τα μέλη των οικογενειών τους και να συνεχίσουν να βαδίζουν στο δρόμο της αληθείας.

Πρέπει να ειπωθεί ότι οι βετεράνοι σχεδόν ποτέ δεν έλαβαν τιμές για τις συνεισφορές τους και δεν ζήτησαν τίποτα. Αυτό ακριβώς είναι αγάπη για τη χώρα. 

Ο Θεός να ευλογεί να συνεχίζουν να αυξάνονται οι ανιδιοτελείς υπηρέτες της Γεωργίας!», έγραψε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας, τιμώντας τους βετεράνους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων