07/03/2019 07/03/2019 Με φοιτητές, καθηγητές και πρυτάνεις των Πανεπιστημίων συναντήθηκε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας, κ. Ηλίας, στο Πατριαρχικό Μέγαρο. Η πρωτοβουλία της συνάντησης ανήκει στον Σύνδεσμο Φοιτητικών Οργανώσεων Γεωργίας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι νέοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεργαστούν πιο ενεργά με το Πατριαρχείο και να υλοποιήσουν από κοινού σημαντικά έργα. Ο Πατριάρχης τόνισε...
07 Μαρτίου, 2019 - 9:05
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2019 - 10:34

Ο Πατριάρχης Γεωργίας κοντά στους Φοιτητές

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας κοντά στους Φοιτητές

Με φοιτητές, καθηγητές και πρυτάνεις των Πανεπιστημίων συναντήθηκε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας, κ. Ηλίας, στο Πατριαρχικό Μέγαρο. Η πρωτοβουλία της συνάντησης ανήκει στον Σύνδεσμο Φοιτητικών Οργανώσεων Γεωργίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι νέοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεργαστούν πιο ενεργά με το Πατριαρχείο και να υλοποιήσουν από κοινού σημαντικά έργα. Ο Πατριάρχης τόνισε ότι σε συνεργασία με την επιστήμη, τη νεολαία και την εκκλησία μπορούν να γίνουν πολλά χρήσιμα πράγματα για τη χώρα και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να μοιράζεται παρόμοιες συναντήσεις και ιδέες στο μέλλον.

«Ζούμε σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή, όπου το κακό ανταγωνίζεται το καλό. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε καλοί,  να αγαπάμε την καλοσύνη. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η Εκκλησία είχε πιο δύσκολες περιόδους, αλλά με τη χάρη του Θεού ξεπεράστηκαν” τόνισε ο Πατριάρχης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων