24/02/2022 24/02/2022 Έκκληση να κυριαρχήσει η ειρήνη του πολέμου στην Ουκρανία κάνει μετά τον Πατριάρχη Ρουμανίας και ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Σε δήλωσή του ο Προκαθήμενος της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας αναφέρει ότι ο ίδιος και ο λαός της Γεωργίας γνωρίζουν καλά τι σημαίνει να απειλείται η εδαφική σου ακεραιότητα τονίζοντας ότι παρακολουθεί με πόνο καρδιάς...
24 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2022 - 11:54

Ο Πατριάρχης Γεωργίας προσεύχεται για ειρήνη στην Ουκρανία

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας προσεύχεται για ειρήνη στην Ουκρανία

Έκκληση να κυριαρχήσει η ειρήνη του πολέμου στην Ουκρανία κάνει μετά τον Πατριάρχη Ρουμανίας και ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.

Σε δήλωσή του ο Προκαθήμενος της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας αναφέρει ότι ο ίδιος και ο λαός της Γεωργίας γνωρίζουν καλά τι σημαίνει να απειλείται η εδαφική σου ακεραιότητα τονίζοντας ότι παρακολουθεί με πόνο καρδιάς τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Αναλυτικά στην δήλωσή του αναφέρει: 

“Με βάση την πικρή εμπειρία της Γεωργίας, γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Γι’ αυτό παρακολουθούμε με πόνο καρδιάς την τεταμένη κατάσταση στην Ουκρανία. Σημειώνουμε ότι τα γεγονότα του χθες και του σήμερα κινδυνεύουν ήδη με σοβαρή αιματοχυσία, αν και υπάρχει ακόμη η δυνατότητα ρύθμισης της κατάστασης. Είναι επίσης μια ευκαιρία να διατηρηθεί η παγκόσμια ειρήνη. Ζητάμε από την Αγία Τριάδα να φέρει ειρήνη στον λαό της Ουκρανίας και σε ολόκληρο τον κόσμο. Είθε ο Θεός της ειρήνης να είναι με όλους, Αμήν!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων