21/08/2022 21/08/2022 Στο γυναικείο μοναστήρι του Σάμταβρο, που είναι αφιερωμένο στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος, βρέθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας για τον μεθέορτο εσπερινό της μεγάλης δεσποτικής εορτής την 19η Αυγούστου. Από εκεί, ο Μακαριώτατος ευλόγησε τη μοναστική κοινότητα, την ενορία, αλλά και ολόκληρη τη Γεωργία. Η Ιερά Μονή Σάμταβρο είναι ένα μοναστήρι της Γεωργιανής Ορθόδοξης...
21 Αυγούστου, 2022 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2022 - 10:15

Ο Πατριάρχης Γεωργίας στην Ιερά Μονή Σάμταβρο

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας στην Ιερά Μονή Σάμταβρο

Στο γυναικείο μοναστήρι του Σάμταβρο, που είναι αφιερωμένο στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος, βρέθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας για τον μεθέορτο εσπερινό της μεγάλης δεσποτικής εορτής την 19η Αυγούστου. Από εκεί, ο Μακαριώτατος ευλόγησε τη μοναστική κοινότητα, την ενορία, αλλά και ολόκληρη τη Γεωργία.

Η Ιερά Μονή Σάμταβρο είναι ένα μοναστήρι της Γεωργιανής Ορθόδοξης εκκλησίας που βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Κύρος και Άραγκβι, στην πόλη Μτσχέτα του μχάρε Μτσχέτα-Μτιανέτι της Γεωργίας. Το μοναστήρι ιδρύθηκε τον 4ο αιώνα και είναι αναγνωρισμένο ως Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Γεωργίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων