03/07/2019 03/07/2019 Με Γεωργιανούς μετανάστες που ζουν στο εξωτερικό συναντήθηκε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας με πρωτοβουλία του Οίκου Διασποράς της χώρας. Στην συνάντηση μετείχαν μετανάστες που διαμένουν στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία και αλλού. Η αντιπροσωπεία ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για την συνομιλία που είχαν και τόνισε το σημαντικό...
03 Ιουλίου, 2019 - 8:54

Ο Πατριάρχης Γεωργίας στο πλευρό των μεταναστών

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας στο πλευρό των μεταναστών

Με Γεωργιανούς μετανάστες που ζουν στο εξωτερικό συναντήθηκε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας με πρωτοβουλία του Οίκου Διασποράς της χώρας.
Στην συνάντηση μετείχαν μετανάστες που διαμένουν στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία και αλλού.

Η αντιπροσωπεία ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για την συνομιλία που είχαν και τόνισε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι γεωργιανές ορθόδοξες ενορίες στο εξωτερικό. Μάλιστα αναφέρθηκαν στα κατηχητικά τα οποία τους βοηθούν να διατηρήσουν την επαφή με τη γλώσσα, τις παραδόσεις και την πατρίδα.

“Η πατρίδα είναι γλυκιά. Πρέπει να ξέρετε ότι η πατρίδα σας περιμένει. Ο Θεός να σας ευλογεί” τους είπε ο Πατριάρχης κ.κ Ηλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων