24/02/2021 24/02/2021 Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο με την ευκαιρία της ενθρονίσεως του στον Πατριαρχικό θρόνο του Αγίου Σάββα, απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’. “Εκ μέρους της Εκκλησίας της Γεωργίας και προσωπικά, σας συγχαίρω θερμά για την ενθρόνιση σας εις τον θρόνο της Εκκλησίας της Σερβίας”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 23:31

Ο Πατριάρχης Γεωργίας συνεχάρη τον νέο Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας συνεχάρη τον νέο Πατριάρχη Σερβίας

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο με την ευκαιρία της ενθρονίσεως του στον Πατριαρχικό θρόνο του Αγίου Σάββα, απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’.

“Εκ μέρους της Εκκλησίας της Γεωργίας και προσωπικά, σας συγχαίρω θερμά για την ενθρόνιση σας εις τον θρόνο της Εκκλησίας της Σερβίας”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας, ευχόμενος παράλληλα στον νέο Πατριάρχη Σερβίας, όπως ο Κύριος και η Αγία Τριάδα να ενισχύουν το τιμητικό και πολυεύθυνο έργο που αναλαμβάνει.

 

 

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – “Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων