16/12/2020 16/12/2020 Το Πατριαρχείο Γεωργίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο Μακαριώτατος Καθολικός Πατριάρχης πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας θα προσευχηθεί αύριο στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αφού τελείωσε η καραντίνα που βρισκόταν. Το Πατριαρχείο στις 6 Δεκεμβρίου είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι: “O Πατριάρχης βρίσκεται σε πολύ αυστηρή καραντίνα ενώ οι ιερείς που πηγαίνουν...
16 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2020 - 19:53

Ο Πατριάρχης Γεωργίας θα προσευχηθεί αύριο μετά την καραντίνα

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας θα προσευχηθεί αύριο μετά την καραντίνα

Το Πατριαρχείο Γεωργίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο Μακαριώτατος Καθολικός Πατριάρχης πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας θα προσευχηθεί αύριο στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αφού τελείωσε η καραντίνα που βρισκόταν. Το Πατριαρχείο στις 6 Δεκεμβρίου είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι: “O Πατριάρχης βρίσκεται σε πολύ αυστηρή καραντίνα ενώ οι ιερείς που πηγαίνουν να τον δουν ακολουθούν ένα αυστηρό πρωτόκολλο και κάνουν τεστ ταχείας ανιχνεύσεως. Όλοι φροντίζουν για την υγεία του Μακαριωτάτου”. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων