21/10/2022 21/10/2022 Τα συλλυπητήριά του για τους Γεωργιανούς μαχητές που σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία εξέφρασε με μήνυμά του ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.  Ο Μακαριώτατος στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:  “Αποχαιρετούμε ξανά τους Γεωργιανούς μαχητές που πέθαναν στην Ουκρανία – τους Aluda Zviadauri, Kakha Gogol, Berdia Jokhadze, Gela Gogia και Edisher Kvaratskhelia,-...
21 Οκτωβρίου, 2022 - 8:38
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2022 - 10:00

Ο Πατριάρχης Ηλίας για τους Γεωργιανούς που έπεσαν στον πόλεμο της Ουκρανίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ηλίας για τους Γεωργιανούς που έπεσαν στον πόλεμο της Ουκρανίας

Τα συλλυπητήριά του για τους Γεωργιανούς μαχητές που σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία εξέφρασε με μήνυμά του ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. 

Ο Μακαριώτατος στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής: 

“Αποχαιρετούμε ξανά τους Γεωργιανούς μαχητές που πέθαναν στην Ουκρανία – τους Aluda Zviadauri, Kakha Gogol, Berdia Jokhadze, Gela Gogia και Edisher Kvaratskhelia,- που έδωσαν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τους γείτονές τους.

Προσφέρουμε προσευχές ώστε ο Κύριος να αναπαύσει τους δίκαιους με την αθάνατη ψυχή τους και να χαρίσει στα μέλη της οικογένειας και στα αγαπημένα πρόσωπα ειρήνη, τη δύναμη της προσευχής και την ακλόνητη πίστη ότι η ζωή δεν τελειώνει με τον θάνατο, αλλά είναι η αρχή της αιώνιας, αληθινής ζωής”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων