18/10/2022 18/10/2022 Μήνυμα με αφορμή την Ημέρα των Βετεράνων που πολέμησαν στους αγώνες για την Γεωργία εξέδωσε ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας, καθώς 17η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα τιμής και μνήμης για τους βετεράνους της χώρας εδώ και εννέα χρόνια.  «Συγχαίρω όλους τους βετεράνους πολέμου που υπηρέτησαν ανιδιοτελώς για την προστασία της πατρίδας, που θυσίασαν τις πνευματικές, ψυχικές...
18 Οκτωβρίου, 2022 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2022 - 9:10

Ο Πατριάρχης Ηλίας για τους βετεράνους πολεμιστές της Γεωργίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ηλίας για τους βετεράνους πολεμιστές της Γεωργίας

Μήνυμα με αφορμή την Ημέρα των Βετεράνων που πολέμησαν στους αγώνες για την Γεωργία εξέδωσε ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας, καθώς 17η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα τιμής και μνήμης για τους βετεράνους της χώρας εδώ και εννέα χρόνια. 

«Συγχαίρω όλους τους βετεράνους πολέμου που υπηρέτησαν ανιδιοτελώς για την προστασία της πατρίδας, που θυσίασαν τις πνευματικές, ψυχικές και σωματικές τους ικανότητες για την ευημερία της χώρας», ανέφερε στην αρχή του μηνύματός του ο Μακαριώτατος.

«Γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που περνάτε, ζητώ από τον Κύριο να σας διευκολύνει τη ζωή, να σας δώσει τη δύναμη της πίστης και την ικανότητα να περπατάτε ανεμπόδιστα στο μονοπάτι του Θεού», υπογράμμισε ο Πατριάρχης Γεωργίας.

Το μήνυμα του Μακαριωτάτου διάβασε ο π. Davit Londaridze κατή την δοξολογία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα. Αντίστοιχα μηνύματα εξέδωσαν ο Πρωθυπουργός της χώρας, Ιρακλί Γκαριμπασβίλι, και ο υπουργός Άμυνας της Γεωργίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων