27/03/2024 27/03/2024 Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γεωργίας για τη χθεσινή πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, εκφράζει ο Μακαριώτατος Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’. Σε συγχαρητήριο μήνυμα του ο Μακαριώτατος αναφέρει: «Συγχαίρουμε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γεωργίας, τους προπονητές, όλη τη Γεωργία και τους συμπατριώτες μας στο εξωτερικό, που ήταν στο...
27 Μαρτίου, 2024 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024 - 20:29

Ο Πατριάρχης Ηλίας συγχαίρει την Εθνική Γεωργίας για την ιστορική πρόκριση

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ηλίας συγχαίρει την Εθνική Γεωργίας για την ιστορική πρόκριση

Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γεωργίας για τη χθεσινή πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, εκφράζει ο Μακαριώτατος Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’.

Σε συγχαρητήριο μήνυμα του ο Μακαριώτατος αναφέρει:

«Συγχαίρουμε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γεωργίας, τους προπονητές, όλη τη Γεωργία και τους συμπατριώτες μας στο εξωτερικό, που ήταν στο πλευρό μας, για τη χθεσινή νίκη.

Μετά από πολλά χρόνια μια τέτοια χαρά πλημμύρισε ολόκληρο το έθνος.

Επισημαίνουμε επίσης ότι πρόσφατα έχουν επιτευχθεί μεγάλες επιτυχίες και σε άλλα αθλήματα.

Είθε ο Θεός να ευλογεί τον καθένα σας και να συνεχίσετε να κάνετε τη χώρα χαρούμενη με νίκες.

Με πατρική αγάπη,

Ηλίας Β’

Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας»

Υπενθυμίζεται ότι στον χθεσινό τελικό των πλέι οφ του Nations League που διεξήχθη στην Τιφλίδα, η Εθνική Γεωργίας επικράτησε της Εθνικής Ελλάδας με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 ο κανονικός αγώνας και η παράταση) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων