02/04/2023 02/04/2023 Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ υποδέχθηκε την καταξιωμένη Γεωργιανή τραγουδίστρια Nino (Nutsa) Buzaladze (Νίνο Νούτσα Μπουζαλάντζε). Ο Μακαριώτατος έδωσε την ευλογία του και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μεταβεί στις ΗΠΑ, η 26χρονη τραγουδίστρια, η οποία προέρχεται από οικογένεια μουσικών, έγινε γνωστή στη Γεωργία μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό “X...
02 Απριλίου, 2023 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2023 - 17:22

Ο Πατριάρχης Ηλίας υποδέχθηκε καταξιωμένη Γεωργιανή τραγουδίστρια

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ηλίας υποδέχθηκε καταξιωμένη Γεωργιανή τραγουδίστρια

Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ υποδέχθηκε την καταξιωμένη Γεωργιανή τραγουδίστρια Nino (Nutsa) Buzaladze (Νίνο Νούτσα Μπουζαλάντζε). Ο Μακαριώτατος έδωσε την ευλογία του και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μεταβεί στις ΗΠΑ, η 26χρονη τραγουδίστρια, η οποία προέρχεται από οικογένεια μουσικών, έγινε γνωστή στη Γεωργία μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό “X Factor Georgia” το 2015.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Πατριαρχείου, η τραγουδίστρια επισκέπτεται συχνά τον Μακαριώτατο μετά τα ταξίδια της στο εξωτερικό.

  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων