06/08/2019 06/08/2019 Στις επιθέσεις που δέχεται ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας αναφορικά με πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με τις αμβλώσεις, αναφέρθηκε ο Πρωθιερέας  Ανδρέας, επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Γεωργιανού Πατριαρχείου. “Από πού προέρχεται αυτή η επιθετικότητα εναντίον του Πατριάρχη;” διερωτήθηκε και πρόσθεσε: “Ο Πατριάρχης απευθύνεται στους ενορίτες του. Αυτή η έκκληση απευθύνεται σε όσους...
06 Αυγούστου, 2019 - 10:11
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2019 - 10:41

“Ο Πατριάρχης μιλά σε όσους γνωρίζουν τη φωνή του”

Διαδώστε:
“Ο Πατριάρχης μιλά σε όσους γνωρίζουν τη φωνή του”

Στις επιθέσεις που δέχεται ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας αναφορικά με πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με τις αμβλώσεις, αναφέρθηκε ο Πρωθιερέας  Ανδρέας, επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Γεωργιανού Πατριαρχείου.

“Από πού προέρχεται αυτή η επιθετικότητα εναντίον του Πατριάρχη;” διερωτήθηκε και πρόσθεσε: “Ο Πατριάρχης απευθύνεται στους ενορίτες του. Αυτή η έκκληση απευθύνεται σε όσους τον ακούν, γνωρίζοντας τη φωνή του. Γιατί πρέπει να παρεμβαίνουν τρίτοι σε αυτή τη σχέση; Γιατί οι άνθρωποι που είναι ξένοι απέναντι στην εκκλησία αναστατώνονται από τα λόγια του; Αυτό το κήρυγμα δεν τους αφορά”

Ο Πατριάρχης Γεωργίας μίλησε για το ρόλο και τη σημασία της μητέρας, επ αφορμή της εορτής της Μαρίας της Μαγδαληνής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων