12/03/2024 12/03/2024 Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Γεωργίας πραγματοποίησε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 ο Πρέσβης της Αρμενίας στη χώρα κ. Ασότ Σμπατιάν, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σενάκι και Τσχορότσκου κ. Σιό (Μουτζίρι). Κατά τη συνάντηση, οι δύο πλευρές συζήτησαν για τις  τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν η Αρμενία και η Γεωργία καθώς και για τις...
12 Μαρτίου, 2024 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2024 - 18:44

Ο Πρέσβης της Αρμενίας στο Πατριαρχείο Γεωργίας

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της Αρμενίας στο Πατριαρχείο Γεωργίας

Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Γεωργίας πραγματοποίησε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 ο Πρέσβης της Αρμενίας στη χώρα κ. Ασότ Σμπατιάν, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σενάκι και Τσχορότσκου κ. Σιό (Μουτζίρι).

Κατά τη συνάντηση, οι δύο πλευρές συζήτησαν για τις  τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν η Αρμενία και η Γεωργία καθώς και για τις σχέσεις γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αχαλτσίχε και Ταο-Κλαρτζέτι κ. Θεόδωρος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζουγκντίντι και Τσαΐσι κ. Γεράσιμος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γκόρι και Ατένι κ. Ανδρέας και ο Διάκονος π. Αρχίλ Καχίτζε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων