18/06/2024 18/06/2024 Την έδρα του Πατριαρχείου Γεωργίας στην Τιφλίδα επισκέφθηκε τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου, ο Πρέσβης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη χώρα, Πάβελ Χερτσίνσκι.  Τον ευρωπαίο αξιωματούχο υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αχαλτσίχε και Ταο-Κλαρτζέτι κ. Θεόδωρος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Γεωργία, στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, καθώς και...
18 Ιουνίου, 2024 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2024 - 11:20

Ο Πρέσβης της ΕΕ στην Τιφλίδα επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Γεωργίας

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της ΕΕ στην Τιφλίδα επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Γεωργίας

Την έδρα του Πατριαρχείου Γεωργίας στην Τιφλίδα επισκέφθηκε τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου, ο Πρέσβης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη χώρα, Πάβελ Χερτσίνσκι. 

Τον ευρωπαίο αξιωματούχο υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αχαλτσίχε και Ταο-Κλαρτζέτι κ. Θεόδωρος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Γεωργία, στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, καθώς και σε ζητήματα τα οποία απασχολούν την κοινωνία και την εκκλησία.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη θέση της Εκκλησίας της Γεωργίας για την στήριξη και την σπουδαιότητα της οικογένειας καθώς και την διατήρηση των χριστιανικών αξιών και παραδόσεων.

Τέλος, οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ελπίδα ότι η περαιτέρω συνεργασία θα είναι καρποφόρα τόσο για τη χώρα όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων