03/01/2020 03/01/2020 Τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από την οικογένεια του, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Γεωργίας κ. Αχίλ Ταλακβάτζε. Οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα της επικαιρότητας, ενώ ο κ. Ταλακβάτζε ευχήθηκε το νέο έτος να χαρίσει υγεία στον Πατριάρχη και σε ολόκληρο τον γεωργιανό λαό. Ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας ανταπέδωσε...
03 Ιανουαρίου, 2020 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2020 - 15:11

Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Γεωργίας στον Πατριάρχη Ηλία

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Γεωργίας στον Πατριάρχη Ηλία

Τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από την οικογένεια του, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Γεωργίας κ. Αχίλ Ταλακβάτζε.

Οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα της επικαιρότητας, ενώ ο κ. Ταλακβάτζε ευχήθηκε το νέο έτος να χαρίσει υγεία στον Πατριάρχη και σε ολόκληρο τον γεωργιανό λαό.

Ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας ανταπέδωσε τις ευχές και ευλόγησε την οικογένεια του Προέδρου. “Σας ευχαριστώ για την σημερινή σας παρουσία εδώ. Εύχομαι το νέο έτος να σας χαρίζει δύναμη και η χάρις του Κυρίου μας να σκεπάζει την οικογένεια σας”, ευχήθηκε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων