06/12/2022 06/12/2022 Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, μαζί με ιερείς και κληρικούς, υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό της Γεωργίας κ. Ιρακλί Γκαριμπασβίλι. Επιμέλεια Σβετλάνα Λεβίτσκι Ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας παρουσίασε στον Μακαριώτατο το έργο κατασκευής Γεωργιανού Πολιτιστικού Κέντρου που σχεδιάστηκε στους ιερούς τόπους στην Ιορδανία. Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνική δικτύωσης, ο Πρωθυπουργός έγραψε: “Ο Μακαριώτατος μοιράστηκε τις...
06 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2022 - 14:16

Ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Ηλία

Διαδώστε:
Ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Ηλία

Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, μαζί με ιερείς και κληρικούς, υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό της Γεωργίας κ. Ιρακλί Γκαριμπασβίλι.

  • Επιμέλεια Σβετλάνα Λεβίτσκι

Ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας παρουσίασε στον Μακαριώτατο το έργο κατασκευής Γεωργιανού Πολιτιστικού Κέντρου που σχεδιάστηκε στους ιερούς τόπους στην Ιορδανία.

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνική δικτύωσης, ο Πρωθυπουργός έγραψε: “Ο Μακαριώτατος μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί μου για το συγκεκριμένο έργο. Οι εργασίες για το κατασκευαστικό έργο κοντά στον τόπο βάπτισης του Σωτήρος, κοντά στον ποταμό Ιορδάνη, βρίσκονται σε εξέλιξη. Αφού λάβουμε την άδεια κατασκευής, θα ξεκινήσουμε την ανέγερσή του Πολιτιστικού Κέντρου”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων