03/12/2019 03/12/2019 Στις δοκιμασίες που καλείται να περάσει ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ζωής του, αναφέρθηκε στο μήνυμά του ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. «Είναι δύσκολο για τον άνθρωπο, να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες που έρχονται στην ζωή του, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Θεός δεν μας δίνει ένα σταυρό που δεν...
03 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2019 - 8:00

Ο Θεός δεν μας δίνει  σταυρό που δεν μπορούμε να αντέξουμε

Διαδώστε:
Ο Θεός δεν μας δίνει  σταυρό που δεν μπορούμε να αντέξουμε

Στις δοκιμασίες που καλείται να περάσει ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ζωής του, αναφέρθηκε στο μήνυμά του ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.

«Είναι δύσκολο για τον άνθρωπο, να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες που έρχονται στην ζωή του, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Θεός δεν μας δίνει ένα σταυρό που δεν μπορούμε να αντέξουμε» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος είναι μοναδικός. Μόλις γεννηθεί σε αυτόν τον κόσμο προετοιμάζεται για την αιώνια ζωή. Ευτυχισμένος είναι αυτός που κάνει το θέλημα του Θεού, τον σκοπό του Θεού.

«Ζούμε στις πιο δύσκολες στιγμές. Ζούμε σε μια εποχή που ο άνθρωπος επιλέγει τον παράδεισο ή την κόλαση. Το πιο ευτυχισμένο άτομο είναι αυτό που βοηθά τους άλλους να φέρουν το σταυρό”  τόνισε και πρόσθεσε: «Δυστυχώς όμως, όχι μόνο δεν παίρνουμε το βάρος του σταυρού των άλλων, αντίθετα επιβαρύνουμε περισσότερο τον γείτονά μας».

«Πρέπει να θυμηθείτε ότι ο Θεός είναι αγάπη, ο Θεός είναι έλεος, ο Θεός καλύπτει τις αδυναμίες μας με την αγάπη Του» κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων