30/09/2019 30/09/2019 Ζητούμε από τον Θεό να δώσει δύναμη στο λαός μας και να ευλογήσει το έθνος μας, δήλωσε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας με αφορμή την εθνική εορτή στην Αμπχαζία. “Ευχόμαστε όλοι να κουβαλήσουμε τον Σταυρό μας μέχρι το τέλος και ο Σταυρός αυτός να είναι ο προστάτης μας. Όποιος κουβαλά τον Σταυρό, προσβλέπει στην...
30 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:54

Ο Θεός να ευλογεί το έθνος μας

Διαδώστε:
Ο Θεός να ευλογεί το έθνος μας

Ζητούμε από τον Θεό να δώσει δύναμη στο λαός μας και να ευλογήσει το έθνος μας, δήλωσε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας με αφορμή την εθνική εορτή στην Αμπχαζία.

“Ευχόμαστε όλοι να κουβαλήσουμε τον Σταυρό μας μέχρι το τέλος και ο Σταυρός αυτός να είναι ο προστάτης μας. Όποιος κουβαλά τον Σταυρό, προσβλέπει στην ανάστασή του και την ανάληψη. Ο Θεός να δίνει δύναμη” υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι προσευχόμαστε για ειρήνη στην Γεωργία αλλά και στην Αμπχαζία.
Ευχαρίστησε επίσης τον αναπληρωτή Πρόεδρο της Κυβέρνησης της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Αμπχαζίας, κ. Ruslan Abashidze που επέτρεψε να τελεστεί λειτουργία στην αυτόνομη αυτή δημοκρατία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων