21/03/2021 21/03/2021 Στη μεγάλη σημασία της οικογένειας και της σωστής ανατροφής των παιδιών αναφέρθηκε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, προαναγγέλλοντας την συγγραφή ενός βιβλίου από ομάδα Ιερέων με τίτλο “Οικογενειακή Ζωή”. Στο βιβλίο αυτό θα υπάρχουν οδηγίες πώς να φροντίζουν οι γονείς τα παιδιά και τα παιδιά τους γονείς, πώς να συμβιώνουν και να συνεργάζονται. “Το...
21 Μαρτίου, 2021 - 8:34

“Οικογενειακή Ζωή” από το Πατριαρχείο Γεωργίας

Διαδώστε:
“Οικογενειακή Ζωή” από το Πατριαρχείο Γεωργίας

Στη μεγάλη σημασία της οικογένειας και της σωστής ανατροφής των παιδιών αναφέρθηκε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, προαναγγέλλοντας την συγγραφή ενός βιβλίου από ομάδα Ιερέων με τίτλο “Οικογενειακή Ζωή”. Στο βιβλίο αυτό θα υπάρχουν οδηγίες πώς να φροντίζουν οι γονείς τα παιδιά και τα παιδιά τους γονείς, πώς να συμβιώνουν και να συνεργάζονται.
“Το βιβλίο θα είναι κατανοητό για όλους, αλλά επιστημονικό” τόνισε ο Μακαριώτατος και πρόσθεσε ότι θα περιέχει επίσης κεφάλαια, που θα αφορούν στην ιατρική, την αυτοεξυπηρέτηση, την υγιεινή, την καθαριότητα και την τάξη στην οικογένεια.
“Είναι συχνή περίπτωση να χωρίζουν τα ζευγάρια και να λένε ότι δεν μπορούν πλέον να συμβιώσουν. Κάποιος πρέπει να είναι υπομονετικός, κάποιος πρέπει να υποχωρήσει” τόνισε και πρόσθεσε: “Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί για αυτό το και θα τα χρησιμοποιήσουμε επίσης. Θα βάλουμε το βιβλίο μας στο Διαδίκτυο, θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Σε μια εβδομάδα περιμένω ένα σχέδιο, έναν πίνακα περιεχομένων. Θα είναι ένα μοναδικό βιβλίο, γραμμένο στην εκκλησία, που θα καταρτιστεί από ανθρώπους της πίστης”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων