22/06/2023 22/06/2023 Το βιογραφικό βιβλίο «Βαρθολομαίος – Αποστολή και Όραμα» του π. Ιωάννη Χρυσαυγή κυκλοφόρησε και στα γεωργιανά, και παρουσιάστηκε στις 20 Ιουνίου στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Κοινοβουλίου της Γεωργίας. Το αναφερόμενο βιβλίο εκδόθηκε και στα γεωργιανά με πρωτοβουλία του Πρύτανη του Κρατικού Πανεπιστημίου Σοχούμι της Γεωργίας Καθηγητή Ζουράμπ Χονελίτζε (Zurab Khonelidze,). Σημειώνεται ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης...
22 Ιουνίου, 2023 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2023 - 13:44

Παρουσιάστηκε και στα γεωργιανά το βιογραφικό βιβλίο «Βαρθολομαίος – Αποστολή και Όραμα»

Διαδώστε:
Παρουσιάστηκε και στα γεωργιανά το βιογραφικό βιβλίο «Βαρθολομαίος – Αποστολή και Όραμα»

Το βιογραφικό βιβλίο «Βαρθολομαίος – Αποστολή και Όραμα» του π. Ιωάννη Χρυσαυγή κυκλοφόρησε και στα γεωργιανά, και παρουσιάστηκε στις 20 Ιουνίου στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Κοινοβουλίου της Γεωργίας.

Το αναφερόμενο βιβλίο εκδόθηκε και στα γεωργιανά με πρωτοβουλία του Πρύτανη του Κρατικού Πανεπιστημίου Σοχούμι της Γεωργίας Καθηγητή Ζουράμπ Χονελίτζε (Zurab Khonelidze,).

Σημειώνεται ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος είναι Επίτιμος Διδάκτορας του Κρατικού Πανεπιστημίου του Σοχούμι της Γεωργίας. (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου (Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ), επικεφαλής της Γεωργιανής ενορίας στην Κωνσταντινούπολη, ιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Γεωργίας, ο πρύτανης του Κρατικού Πανεπιστημίου Σουχούμι και άλλοι).

Οι ομιλητές μίλησαν για την αποστολή και το έργο του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, σημείωσαν την αδελφική στάση και αγάπη του Παναγιωτάτου προς τη χώρα, τον λαό και προσωπικά προς τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’ Γεωργίας.

  • Η γεωργιανή έκδοση του βιβλίου:

  • Η ελληνική έκδοση του βιβλίου:

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσίαση του βιβλίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων