19/03/2020 19/03/2020 Έκκληση προς τους Κληρικούς να αποφεύγουν τις προσωπικές απόψεις αναφορικά με τη θεία Κοινωνία και την εκκλησία εν γένει, μεσούσης της επιδημίας του κορωνοϊού, απευθύνει σήμερα 19 Μαρτίου 2020, το Πατριαρχείο Γεωργίας με έκτακτη ανακοίνωσή του. “Λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, υπήρξαν διαφορετικές απόψεις μεταξύ των κληρικών. Ζητάμε από όλους να αποφύγουν προσωπικές εκτιμήσεις και...
19 Μαρτίου, 2020 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2020 - 16:22

Πατρ. Γεωργίας: Αναμείνατε την απόφαση της Ιεράς Συνόδου

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: Αναμείνατε την απόφαση της Ιεράς Συνόδου

Έκκληση προς τους Κληρικούς να αποφεύγουν τις προσωπικές απόψεις αναφορικά με τη θεία Κοινωνία και την εκκλησία εν γένει, μεσούσης της επιδημίας του κορωνοϊού, απευθύνει σήμερα 19 Μαρτίου 2020, το Πατριαρχείο Γεωργίας με έκτακτη ανακοίνωσή του.

“Λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, υπήρξαν διαφορετικές απόψεις μεταξύ των κληρικών. Ζητάμε από όλους να αποφύγουν προσωπικές εκτιμήσεις και να περιμένουν να πραγματοποιηθεί η Αγία Σύνοδος της Εκκλησίας της Γεωργίας την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ.” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου, Πρωθιερέας Ανδρέας Τζαγκμαϊτζε ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 20 Μαρτίου συνεδριάζει εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου της Γεωργίας, με μοναδικό αντικείμενο το ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού
«Η Σύνοδος θα συζητήσει γενικά για την εξάπλωση του ιού», σημείωσε ο επικεφαλής του Κέντρου Τύπου του Γεωργιανού Πατριαρχείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων