11/11/2019 11/11/2019 «Ο λαός μας δεν εκτιμά τους ταλαντούχους ανθρώπους» τόνισε στο κήρυγμά του από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.  «Έχουμε σκεφτεί ποτέ μας πιο είναι το σημαντικότερο πράγμα στη γη; Πολλοί πιστεύουν πως είναι τα χρήματα, η εξουσία και η πλούσια σε κοσμικές απολαύσεις ζωή. Όλα αυτά μας οδηγούν όμως...
11 Νοεμβρίου, 2019 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2019 - 11:16

Πατρ. Γεωργίας: «Δεν εκτιμούμε τους ταλαντούχους ανθρώπους»

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: «Δεν εκτιμούμε τους ταλαντούχους ανθρώπους»

«Ο λαός μας δεν εκτιμά τους ταλαντούχους ανθρώπους» τόνισε στο κήρυγμά του από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. 

«Έχουμε σκεφτεί ποτέ μας πιο είναι το σημαντικότερο πράγμα στη γη; Πολλοί πιστεύουν πως είναι τα χρήματα, η εξουσία και η πλούσια σε κοσμικές απολαύσεις ζωή. Όλα αυτά μας οδηγούν όμως στην απώλεια. Στην απώλεια της πραγματικής ζωής που είναι ο Θεός. Το πολυτιμότερο πράγμα στη γη είναι ο άνθρωπος. Εκεί θα πρέπει να δίνουμε βαρύτητα. Στον άνθρωπο. Σε πολλούς ανθρώπους ο Θεός έχει δώσει πλούσια χαρίσματα τους οποίους τους καθιστούν ταλαντούχους. Εμείς ως λαός δεν εκτιμούμε τους ταλαντούχους ανθρώπους και πολλές φορές υποτιμούμε το έργο τους και την προσφορά τους».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων