29/08/2019 29/08/2019 Την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τίμησε χθες 15/28 Αυγούστου η Εκκλησία της Γεωργίας Ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που έχει περάσει η χώρα του, αλλά και την ευλογία που έχουν ως Έθνος από την Παναγία. “Η ιστορία επέβαλε έναν βαρύ σταυρό στη Γεωργία,...
29 Αυγούστου, 2019 - 8:42

Πατρ. Γεωργίας: Η Παναγία ευλογεί τη χώρα

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: Η Παναγία ευλογεί τη χώρα

Την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τίμησε χθες 15/28 Αυγούστου η Εκκλησία της Γεωργίας
Ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που έχει περάσει η χώρα του, αλλά και την ευλογία που έχουν ως Έθνος από την Παναγία.

“Η ιστορία επέβαλε έναν βαρύ σταυρό στη Γεωργία, αλλά ταυτόχρονα ο Θεός μας έδωσε τη δύναμη να σηκώσουμε αυτόν τον βαρύ σταυρό. Πρέπει όλοι να περάσουμε μαζί, πρέπει να μαζέψουμε δύναμη και πρέπει να αντέξουμε τον σταυρό μας μέχρι το Γολγοθά. Μην νομίζετε ότι ζηλεύουμε τους άλλους που έχουν περισσότερα από εμάς. Είμαστε ό, τι είμαστε και ευχαριστούμε τον Θεό για αυτό το μεγάλο έλεος” τόνισε ο Γεωργιανός Προκαθήμενος και πρόσθεσε:

“Πρέπει όμως, να θυμόμαστε ότι ο Γολγοθάς δεν τελειώνει με τη σταύρωση μας. Ο Γολγοθάς ακολουθείται από τη σταύρωση, αλλά η σταύρωση ακολουθείται από την ανάσταση”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων