13/01/2020 13/01/2020 “Η ηρεμία είναι η κατάσταση που πρέπει να έχουμε για να διατηρήσουμε το πνεύμα μας” τονίζει ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, αναφερόμενος τον βίο του προφήτου Δαβίδ, την μνήμη του οποία ετίμησαν χθες Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα, με το παλαιό ημερολόγιο. “Λείπει ηρεμία σήμερα. Μας λείπει γιατί είμαστε σε ένα χάος στη σύγχρονη ζωή. Έχουμε...
13 Ιανουαρίου, 2020 - 9:01
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2020 - 8:33

Πατρ. Γεωργίας: Λείπει σήμερα η ηρεμία

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: Λείπει σήμερα η ηρεμία

“Η ηρεμία είναι η κατάσταση που πρέπει να έχουμε για να διατηρήσουμε το πνεύμα μας” τονίζει ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, αναφερόμενος τον βίο του προφήτου Δαβίδ, την μνήμη του οποία ετίμησαν χθες Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα, με το παλαιό ημερολόγιο.
“Λείπει ηρεμία σήμερα. Μας λείπει γιατί είμαστε σε ένα χάος στη σύγχρονη ζωή. Έχουμε υπερβολική φροντίδα για τον εαυτό μας, έχουμε μεγάλες ελπίδες για την επιστήμη, τον πολιτισμό και τα σύγχρονα επιτεύγματα. Πρέπει όμως, να θυμόμαστε ότι στην πραγματικότητα όλα είναι στο χέρι του Θεού” τόνισε και πρόσθεσε ότι ο πολιτισμός, η τεχνολογία και η επιστήμη είναι δώρα από τον Θεό και μας δείχνουν ότι ο Κύριος είναι κοντά μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων