08/09/2019 09/09/2019 Στην αξία τη οικογένειας αναφέρθηκε στο σημερινό του κήρυγμα από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. “Θα ήθελα σήμερα να σας υπενθυμίσω με λίγα λόγια ορισμένες αξίες τις οποίες δεν πρέπει να ξεχνάμε στις μέρες μας. Οι παραδόσεις μας είναι μια από αυτές. Θεωρώ όμως ότι η μεγαλύτερη αξία έχει...
08 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2019 - 2:05

Πατρ. Γεωργίας: “Μεγάλη η αξία της οικογένειας”

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: “Μεγάλη η αξία της οικογένειας”

Στην αξία τη οικογένειας αναφέρθηκε στο σημερινό του κήρυγμα από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.

“Θα ήθελα σήμερα να σας υπενθυμίσω με λίγα λόγια ορισμένες αξίες τις οποίες δεν πρέπει να ξεχνάμε στις μέρες μας. Οι παραδόσεις μας είναι μια από αυτές. Θεωρώ όμως ότι η μεγαλύτερη αξία έχει η οικογένεια. Αυτή μας δίνει τα πρώτα μαθήματα για τη ζωή, την πατρίδα, την Εκκλησία” ανέφερε ο κ.κ. Ηλίας μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε πως: “Η ευλογία που λαμβάνουμε από τους γονείς μας πολλές φορές έχει την ίδια με αυτή που μας χαρίζει ο Θεός. Αυτό μας το επισημαίνει αρκετές φορές  η Αγία Γραφή. Γι’ αυτό πάντα να επιζητείτε την ευλογία των γονέων σας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων