22/09/2019 22/09/2019 Με την παρουσία του Προέδρου του Κοινοβουλίου της Γεωργίας Αχίλ Ταλακβάτζε, εορτάστηκε χθες το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Καθεδρικό Ναό της Τιφλίδας. Στο κήρυγμά του ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Παναγίας και στην ευλάβεια που δείχνει ο πιστός λαός της Γεωργίας προς αυτήν. “Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μαζί μας...
22 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2019 - 11:08

Πατρ. Γεωργίας: “Ο λαός μας ευλαβείται την Παναγία”

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: “Ο λαός μας ευλαβείται την Παναγία”

Με την παρουσία του Προέδρου του Κοινοβουλίου της Γεωργίας Αχίλ Ταλακβάτζε, εορτάστηκε χθες το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Καθεδρικό Ναό της Τιφλίδας.

Στο κήρυγμά του ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Παναγίας και στην ευλάβεια που δείχνει ο πιστός λαός της Γεωργίας προς αυτήν.

“Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μαζί μας βρίσκεται ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου. Με την παρουσία του σήμερα εδώ δηλώνεται έμπρακτα η αγάπη που έχουμε ως λαός απέναντι στην Παρθένο Μαρία. Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είτε ως άτομα είτε ως κοινωνία σας προτρέπω να προστρέχετε με τις προσευχές σας σε αυτή και θα σας ανταμείψει” ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ τόνισε πως “η Εκκλησία της Γεωργίας προσεύχεται σήμερα και για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την ασθένεια του καρκίνου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων