16/05/2019 16/05/2019 Ειδικές εκδηλώσεις με αφορμή την Ημέρα που είναι αφιερωμένη στην “αγνότητα της οικογένειας” και τιμάται στην Γεωργία στις 17 Μαΐου, διοργανώνει το Πατριαρχείο της Γεωργίας. Το πρωί θα τελεστεί λειτουργία στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας, και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ειρηνική πορεία και συναυλία. “Σημειώνουμε ότι η εκδήλωση αυτή είναι ειρηνική και δεν έχει...
16 Μαΐου, 2019 - 11:45

Πατρ. Γεωργίας: Πορεία για την αγνότητα της οικογένειας

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: Πορεία για την αγνότητα της οικογένειας

Ειδικές εκδηλώσεις με αφορμή την Ημέρα που είναι αφιερωμένη στην “αγνότητα της οικογένειας” και τιμάται στην Γεωργία στις 17 Μαΐου, διοργανώνει το Πατριαρχείο της Γεωργίας.

Το πρωί θα τελεστεί λειτουργία στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας, και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ειρηνική πορεία και συναυλία.

“Σημειώνουμε ότι η εκδήλωση αυτή είναι ειρηνική και δεν έχει καμία επιθετικότητα, είναι η έκφραση της υποστήριξης της κοινότητας μας προς τις παραδοσιακές αξίες” αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πατριαρχείου Γεωργίας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων