06/07/2020 06/07/2020 Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Καθολικό Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία απέστειλε η Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Τιφλίδα, Κέλι Ντέγκναν εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα ενισχυθεί η συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα διασφάλισης της δημόσιας υγείας. Είχε προηγηθεί επιστολή του Μακαριωτάτου με την οποία εξέφραζε την ευγνωμοσύνη του για την απόφαση των ΗΠΑ να ανοίξουν...
06 Ιουλίου, 2020 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2020 - 16:59

Πατρ. Γεωργίας: Συνεργασία με ΗΠΑ για τον COVID-19

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: Συνεργασία με ΗΠΑ για τον COVID-19

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Καθολικό Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία απέστειλε η Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Τιφλίδα, Κέλι Ντέγκναν εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα ενισχυθεί η συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα διασφάλισης της δημόσιας υγείας.
Είχε προηγηθεί επιστολή του Μακαριωτάτου με την οποία εξέφραζε την ευγνωμοσύνη του για την απόφαση των ΗΠΑ να ανοίξουν στη Γεωργία παράρτημα του Αμερικανού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Λοιμώξεων.
“Μακαριώτατε, εκτιμούμε την υποστήριξή σας στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ ΗΠΑ και Γεωργίας” γράφει η κ. Ντέγκναν, προσβλέποντας σε ακόμα μεγαλύτερη συνεργασία και κοινές δράσεις με την Εκκλησία της Γεωργίας στον τομέα της δημόσιας υγείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων