07/11/2019 07/11/2019 «Για συντονισμένη επίθεση στην εκκλησία και στις εθνικές αξίες» κάνει λόγο το Πατριαρχείο Γεωργίας σε ανακοίνωσή του τονίζοντας ότι το κακό προσπαθεί να εισβάλει «προσπαθώντας αμφισβητήσει τις πολύτιμες αξίες». Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Δεν είναι τυχαίο ότι υπό το πρίσμα των γεγονότων μετά την Ιερά Σύνοδο της 31ης Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί η προβολή της νέας...
07 Νοεμβρίου, 2019 - 9:27

Πατρ. Γεωργίας: Συνεχίζονται οι επιθέσεις στην Ορθοδοξία

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: Συνεχίζονται οι επιθέσεις στην Ορθοδοξία

«Για συντονισμένη επίθεση στην εκκλησία και στις εθνικές αξίες» κάνει λόγο το Πατριαρχείο Γεωργίας σε ανακοίνωσή του τονίζοντας ότι το κακό προσπαθεί να εισβάλει «προσπαθώντας αμφισβητήσει τις πολύτιμες αξίες».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Δεν είναι τυχαίο ότι υπό το πρίσμα των γεγονότων μετά την Ιερά Σύνοδο της 31ης Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί η προβολή της νέας ταινίας «And then we Danced» στην Τιφλίδα”.

Το Πατριαρχείο αναφέρεται στα πρότυπα τα οποία προωθεί η ταινία αυτή, η οποία προβάλει την ομοφυλοφιλία.

Πρόκειται για μία παραγωγή του γεννημένου στη Σουηδία γεωργιανής καταγωγής Levan Akin στην οποία περιγράφεται η ζωή ενός νεαρού σπουδαστή χορού, που νιώθει ότι ασφυκτιά στο οικογενειακό περιβάλλον του που έχει διακεκριμένους χορευτές. Τότε εμφανίζεται στην σχολή ένας νέος χορευτής με τον οποίο θα σχετιστεί.

«Ο ι γεωργιανοί χοροί είναι πατριωτικοί και γενναίοι» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πατριαρχείου Γεωργίας, και προστίθεται ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν πάντα, και θα συνεχίσει να είναι κατηγορηματικά αντίθετη με την προώθηση και νομιμοποίηση της αμαρτίας.

«Γι ‘αυτό θεωρούμε απαράδεκτη την προβολή της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες» αναφέρει

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων