04/08/2019 04/08/2019 Για τον σπουδαίο ρόλο της μητέρας μίλησε σήμερα στο κήρυγμα του στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Τυφλίδας Γεωργίας ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας κατά την εορτή της Μαρίας της Μαγδαληνής (σ.σ. η εκκλησία της Γεωργίας ακολουθεί το Ιουλιανό ημερολόγιο). Συγκεκριμένα ο Πατριάρχης είπε, “Συχνά συμβαίνει στις ημέρες μας όταν η μητέρα “αφήνει” την οικογένειά της...
04 Αυγούστου, 2019 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2019 - 17:00

Πατρ. Γεωργίας: “Το κυριότερο είναι η ανατροφή παιδιών”

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: “Το κυριότερο είναι η ανατροφή παιδιών”

Για τον σπουδαίο ρόλο της μητέρας μίλησε σήμερα στο κήρυγμα του στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Τυφλίδας Γεωργίας ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας κατά την εορτή της Μαρίας της Μαγδαληνής (σ.σ. η εκκλησία της Γεωργίας ακολουθεί το Ιουλιανό ημερολόγιο).

Συγκεκριμένα ο Πατριάρχης είπε, “Συχνά συμβαίνει στις ημέρες μας όταν η μητέρα “αφήνει” την οικογένειά της και πηγαίνει στην εργασία, η δουλειά είναι σημαντική, αλλά το κυριότερο είναι η ανατροφή παιδιών”. Ωστόσο θα σας δώσει ο Θεός δύναμη και σοφία, να δώσει δύναμη σε κάθε μητέρα να εκπληρώσει το καθήκον της”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων