08/07/2019 08/07/2019 Στο θέμα της “εβδομάδας Υπερηφάνειας” και τις σχετικές εκδηλώσεις των ΛΟΑΤ, με αποκορύφωμα το Gay Pride στην Τιφλίδα, αναφέρθηκε εκ νέου το Πατριαρχείο της Γεωργίας, κάνοντας λόγο για προσπάθειες αποσταθεροποίησης του ιερού θεσμού της οικογένειας. Με νεώτερη ανακοίνωσή του καλεί τις αρχές να λάβουν μέτρα για την αντιμετώπιση αντίστοιχων φαινομένων στο μέλλον. “Η εβδομάδα Υπερηφάνειας...
08 Ιουλίου, 2019 - 8:32

Πατρ. Γεωργίας: Βόμβα στα θεμέλια της παραδοσιακής οικογένειας

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: Βόμβα στα θεμέλια της παραδοσιακής οικογένειας

Στο θέμα της “εβδομάδας Υπερηφάνειας” και τις σχετικές εκδηλώσεις των ΛΟΑΤ, με αποκορύφωμα το Gay Pride στην Τιφλίδα, αναφέρθηκε εκ νέου το Πατριαρχείο της Γεωργίας, κάνοντας λόγο για προσπάθειες αποσταθεροποίησης του ιερού θεσμού της οικογένειας.
Με νεώτερη ανακοίνωσή του καλεί τις αρχές να λάβουν μέτρα για την αντιμετώπιση αντίστοιχων φαινομένων στο μέλλον.
“Η εβδομάδα Υπερηφάνειας δεν είναι ξεχωριστό γεγονός, αλλά ένα από τα στάδια της μακροπρόθεσμης στρατηγικής και αποσκοπεί στην νομιμοποίηση του γάμου σε άτομα του ιδίου φύλου και στο δικαίωμά τους να υιοθετούν παιδιά” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων