04/02/2020 04/02/2020 Την πεποίθηση ότι νέα επιδημία του κορωνοϊού, είναι μία ακόμα δοκιμασία, που αποσκοπεί στην ενίσχυση της πίστης, εξέφρασε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. “Ξέρετε ότι έχει εμφανιστεί ένας νέος ιός. Λόγω του ιού, πολλοί άνθρωποι φοβούνται. Κάποιοι το αποκαλούν “θανάσιμο ιό”. Όλα αυτά αποσκοπούν στην ενίσχυση της πίστης μας, ενισχύουν τις προσευχές μας», δήλωσε ο...
04 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2020 - 9:41

Πατρ. Ηλίας: Ο κορωνοϊός δοκιμάζει την πίστη μας

Διαδώστε:
Πατρ. Ηλίας: Ο κορωνοϊός δοκιμάζει την πίστη μας

Την πεποίθηση ότι νέα επιδημία του κορωνοϊού, είναι μία ακόμα δοκιμασία, που αποσκοπεί στην ενίσχυση της πίστης, εξέφρασε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.

“Ξέρετε ότι έχει εμφανιστεί ένας νέος ιός. Λόγω του ιού, πολλοί άνθρωποι φοβούνται. Κάποιοι το αποκαλούν “θανάσιμο ιό”. Όλα αυτά αποσκοπούν στην ενίσχυση της πίστης μας, ενισχύουν τις προσευχές μας», δήλωσε ο Προκαθήμενος της Γεωργιανής Ορθοδόξου Εκκλησίας καλώντας τον κόσμο να ράνει με αγιασμό τα σπίτια του.
Στη Γεωργία, δεν έχει ακόμη καταγραφεί κανένα γεγονός της νόσου. Για προληπτικούς σκοπούς, οι αρχές ανέστειλαν προσωρινά τις πτήσεις από την Κίνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων