27/05/2019 27/05/2019 Υπέρ της υιοθέτησης κινήτρων προκειμένου να επιστρέψουν στην Γεωργία, όσοι αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν, τάχθηκε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας, κ.κ. Ηλίας, προσθέτοντας παράλληλα ότι οι Γεωργιανοί της διασποράς θα πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα με την συμπεριφορά τους, ώστε να αλλάξει το καθεστώς χορήγησης βίζας που ισχύει για την χώρα. “Η δραστηριότητα της διασποράς...
27 Μαΐου, 2019 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2019 - 12:25

Πατρ. Ηλίας: Οι δύο όψεις των Γεωργιανών της διασποράς

Διαδώστε:
Πατρ. Ηλίας: Οι δύο όψεις των Γεωργιανών της διασποράς

Υπέρ της υιοθέτησης κινήτρων προκειμένου να επιστρέψουν στην Γεωργία, όσοι αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν, τάχθηκε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας, κ.κ. Ηλίας, προσθέτοντας παράλληλα ότι οι Γεωργιανοί της διασποράς θα πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα με την συμπεριφορά τους, ώστε να αλλάξει το καθεστώς χορήγησης βίζας που ισχύει για την χώρα.

“Η δραστηριότητα της διασποράς είναι πολύ σημαντική. Κάνουν πολλά για τη Γεωργία και το έργο τους είναι πολύ σημαντικό για την πατρίδα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν και αρνητικές πλευρές” υπογραμμίζει και προσθέτει: “Πολλοί Γεωργιανοί στο εξωτερικό βρίσκονται σήμερα στη φυλακή για κλοπές ή άλλα εγκλήματα. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε αυτή η αρνητική εικόνα να εξαλειφθεί. Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ενέργειες αυτές επηρεάσουν πάρα πολύ το καθεστώς χορήγησης βίζας. Κι οι αλλαγές σε αυτό το καθεστώς θα ψηφιστούν αν οι συμπατριώτες μας συμπεριφέρονται καλά”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων