18/03/2021 18/03/2021 Για τη σημασία της πίστης της προσευχής και της νηστείας μίλησε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας στο μήνυμά του για την έναρξη της Μεγάλης Τεσσαρακοστής: «Αντιμετωπίζουμε πολλές δοκιμασίες, πανδημία, ασθένειες, μίση, αλλά δεν πρέπει να φοβάστε» τόνισε, προσθέτοντας ότι με τη Χάρη του Θεού όλα μπορούν να ξεπεραστούν. Ο Πατριάρχης Γεωργίας αναφέρθηκε εκτενώς στις Επιστολές...
18 Μαρτίου, 2021 - 8:52
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2021 - 8:59

«Δεν πρέπει να φοβάστε»

Διαδώστε:
«Δεν πρέπει να φοβάστε»

Για τη σημασία της πίστης της προσευχής και της νηστείας μίλησε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας στο μήνυμά του για την έναρξη της Μεγάλης Τεσσαρακοστής:

«Αντιμετωπίζουμε πολλές δοκιμασίες, πανδημία, ασθένειες, μίση, αλλά δεν πρέπει να φοβάστε» τόνισε, προσθέτοντας ότι με τη Χάρη του Θεού όλα μπορούν να ξεπεραστούν.
Ο Πατριάρχης Γεωργίας αναφέρθηκε εκτενώς στις Επιστολές του Αποστόλου Παύλου προς τον Τιμόθεο, τονίζοντας ότι σε αυτές δίνονται όλες οι απαντήσεις που χρειάζεται ένας πιστός.
«Ναι, όλα είναι γραμμένα στην Καινή Διαθήκη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αυτός ο αγώνας θα είναι δύσκολος για τους πιστούς, αλλά η δύναμη του Θεού, η Χάρη του Θεού, δεν θα επιτρέψει στο κακό να επικρατήσει» τόνισε.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων