01/01/2022 01/01/2022 Ρεαλιστικός στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας δεν υπόσχεται κάτι νέο, καθώς τα προβλήματα παραμένουν, αλλά δείχνει τον δρόμο έτσι ώστε αυτά να αντιμετωπιστούν. Για αυτό υπογραμμίζει ότι πρέπει να μάθουμε να προβλέπουμε, πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πραγματικά δυσκολίες και πρέπει να είμαστε σε θέση να ξεπεράσουμε αυτές...
01 Ιανουαρίου, 2022 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2022 - 10:13

Πατριάρχης Γεωργίας: Δεν πρέπει να μας φοβίζουν οι δυσκολίες

Διαδώστε:
Πατριάρχης Γεωργίας: Δεν πρέπει να μας φοβίζουν οι δυσκολίες

Ρεαλιστικός στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας δεν υπόσχεται κάτι νέο, καθώς τα προβλήματα παραμένουν, αλλά δείχνει τον δρόμο έτσι ώστε αυτά να αντιμετωπιστούν.

Για αυτό υπογραμμίζει ότι πρέπει να μάθουμε να προβλέπουμε, πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πραγματικά δυσκολίες και πρέπει να είμαστε σε θέση να ξεπεράσουμε αυτές τις αντιφάσεις. “Δεν πρέπει να φοβόμαστε τις δυσκολίες. Η δυσκολία έρχεται και φεύγει, όπως και η χαρά έρχεται και φεύγει. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν πρέπει να απελπιζόμαστε. Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, όχι μόνο υλικά αλλά και δια του λόγου”, σημειώνει.

Στο μήνυμά του ο Προκαθήμενος της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας δεν ξεχνά τους ανθρώπους που βρίσκονται σε νοσοκομεία, στις φυλακές καθώς και για όσους το έχουν ανάγκη και προσεύχεται για αυτούς.

Η προσευχή του στρέφεται και προς τους νέους και τα παιδιά τα οποία πρέπει να είναι ευλογημένα. “Τα παιδιά που ευλογούνται από τη μητέρα και τον πατέρα θα είναι πραγματικά ευτυχισμένα”, αναφέρει και καταλήγει: “Το μέλλον πρέπει να είναι ασφαλές για εμάς, πρέπει να θυμόμαστε ότι το μέλλον είναι δικό μας. Εύχομαι υγεία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων