02/01/2021 03/01/2021 Τις ευχές του για το νέο έτος 2021 έστειλε στον γεωργιανό λαό ο Μακαριώτατος Καθολικός Πατριάρχης πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’. «Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, χαιρετώ όλους τους Γεωργιανούς, εντός και εκτός συνόρων, κάθε έναν. Είμαστε στο κατώφλι του νέου έτους. Δεόμαστε στον Κύριο για ειρήνη, χαρά…...
02 Ιανουαρίου, 2021 - 19:11
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2021 - 0:53

Πατριάρχης Γεωργίας: «Ευλογία και χαρά εκ του Ουρανίου Πατρός»

Διαδώστε:
Πατριάρχης Γεωργίας: «Ευλογία και χαρά εκ του Ουρανίου Πατρός»

Τις ευχές του για το νέο έτος 2021 έστειλε στον γεωργιανό λαό ο Μακαριώτατος Καθολικός Πατριάρχης πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’. «Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, χαιρετώ όλους τους Γεωργιανούς, εντός και εκτός συνόρων, κάθε έναν. Είμαστε στο κατώφλι του νέου έτους. Δεόμαστε στον Κύριο για ειρήνη, χαρά… Αυτή η ζωή μπορεί να αλλάξει! Κοιτάζουμε το μέλλον με ελπίδα. Ο Θεός αγαπάει τον άνθρωπο. Οι ανθρώπινες πράξεις πρέπει να είναι ενάρετες. . . Κύριε, μην μου δώσεις δύναμη να καταδικάσω τις αμαρτίες του αδερφού μου και να μην κρίνεις τον αδερφό μου. Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Να μην επιβαρύνουμε τον σταυρό μας. Ευτυχισμένο το νέο έτος και καλά Χριστούγεννα! Δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα. Ο Θεός είναι μαζί μας! Να έχετε ευλογία και χαρά εκ του Ουρανίου Πατέρα μας!», ευχήθηκε ο Μακαριώτατος μόλις χθες (1/1/2021).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων