17/05/2021 17/05/2021 Μήνυμα ελπίδας έστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ στο κήρυγμα του κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα, την Κυριακή των Μυροφόρων, 16 Μαΐου 2021, καλώντας τους πιστούς να μην δείχνουν φόβο εν μέσω της δύσκολης εποχής που βιώνει η ανθρωπότητα και επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι “η καλοσύνη...
17 Μαΐου, 2021 - 10:28
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2021 - 19:24

Πατριάρχης Γεωργίας: “H καλοσύνη πάντα επικρατεί”

Διαδώστε:
Πατριάρχης Γεωργίας: “H καλοσύνη πάντα επικρατεί”

Μήνυμα ελπίδας έστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ στο κήρυγμα του κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα, την Κυριακή των Μυροφόρων, 16 Μαΐου 2021, καλώντας τους πιστούς να μην δείχνουν φόβο εν μέσω της δύσκολης εποχής που βιώνει η ανθρωπότητα και επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι “η καλοσύνη πάντα επικρατεί”.

“Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή που η αμαρτία πλεονάζει, αλλά ταυτόχρονα οι καλές πράξεις πληθαίνουν και η πίστη γίνεται πιο δυνατή. Μην φοβάστε. Η καλοσύνη πάντα επικρατεί”, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Μακαριώτατος και πρόσθεσε:

“Προσεύχομαι για τις οικογένειες σας και τα παιδιά σας. Δώστε προσοχή στους νέους, χρειάζονται τη ζεστασιά των γονέων”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων