08/04/2021 08/04/2021 Ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας απολαμβάνει της μεγαλύτερης εμπιστοσύνης στην χώρα από κάθε άλλη προσωπικότητα, σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Ερευνών, που δημοσίευσε το 1tv.ge. Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, το 89% των Γεωργιανών δείχνει εμπιστοσύνη και αξιολογεί θετικά τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Ακολουθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γκεόργκι Ζαχάρια και ο δήμαρχος Τιφλίδας...
08 Απριλίου, 2021 - 9:04
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2021 - 9:09

Πατριάρχης Γεωργίας: Η πιο δημοφιλής προσωπικότητα της χώρας

Διαδώστε:
Πατριάρχης Γεωργίας: Η πιο δημοφιλής προσωπικότητα της χώρας

Ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας απολαμβάνει της μεγαλύτερης εμπιστοσύνης στην χώρα από κάθε άλλη προσωπικότητα, σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Ερευνών, που δημοσίευσε το 1tv.ge.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, το 89% των Γεωργιανών δείχνει εμπιστοσύνη και αξιολογεί θετικά τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Ακολουθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γκεόργκι Ζαχάρια και ο δήμαρχος Τιφλίδας Κάχα Καλάτζε.

Στην έρευνα που διεξήχθη μέσω προσωπικών συνεντεύξεων συμμετείχαν 1.500 άνθρωποι.

Ο Πατριάρχης Γεωργίας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην χώρα του και γνωστός για τις πολυάριθμες πρωτοβουλίες του προς υποστήριξη του λαού του. Για παράδειγμα, το 2008, ο Πατριάρχης Ηλίας ξεκίνησε την πρωτοβουλία του για να βοηθήσει στη βελτίωση της δημογραφικής κατάστασης στη Γεωργία. Μαζικές βαπτίσεις πραγματοποιούνται τέσσερις φορές το χρόνο, με τον Πατριάρχη και Ιεράρχες της Εκκλησίας να γίνονται ανάδοχοι παιδιών από οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων