27/03/2022 27/03/2022 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια τριών Γεωργιανών εθελοντών στρατιωτών στον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία. «Δυστυχώς θρηνούμε για την απώλεια των εθελοντών στρατιώτων μας. Αποχαιρετούμε τους πεσόντες στον πόλεμο της Ουκρανίας. Πολέμησαν για να σώσουν τις ζωές άλλων και θυσιάστηκαν. Το να θυσιάσεις τον εαυτό σου για...
27 Μαρτίου, 2022 - 10:51

Πατριάρχης Γεωργίας: Θλίψη για τους Γεωργιανούς πεσόντες στην Ουκρανία

Διαδώστε:
Πατριάρχης Γεωργίας: Θλίψη για τους Γεωργιανούς πεσόντες στην Ουκρανία

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια τριών Γεωργιανών εθελοντών στρατιωτών στον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία.

«Δυστυχώς θρηνούμε για την απώλεια των εθελοντών στρατιώτων μας. Αποχαιρετούμε τους πεσόντες στον πόλεμο της Ουκρανίας. Πολέμησαν για να σώσουν τις ζωές άλλων και θυσιάστηκαν.

Το να θυσιάσεις τον εαυτό σου για να σώσεις τη ζωή κάποιου άλλου είναι η μεγαλύτερη θυσία!

Προσευχόμαστε στον Κύριο για τον Giorgi (Gia) Beriashvili, τον Davit Ratiani και τον Bakhva Chikobava για να αναπαύσει τις αθάνατες ψυχές τους μεταξύ των Δικαίων στον Παράδεισο και να προσφέρει στις οικογένειες και τους αγαπημένους τους γαλήνη, δύναμη προσευχής και ακλόνητη πίστη για το ότι η ζωή δεν τελειώνει με θάνατο αλλά συνεχίζει στην αιωνιότητα. Αυτή είναι η αρχή της αιώνιας ζωής, για την οποία ο καθένας μας πρέπει να προετοιμαστεί.», αναφέρει το μήνυμα του Πατριάρχη Γεωργίας.

 

 

Οι σοροί των Giorgi (Gia) Beriashvili και Davit Ratiani επαναπατρίστηκαν στη Γεωργία την Πέμπτη και κηδεύτηκαν με στρατιωτικές τιμές το Σάββατο 26/3 στην Τιφλίδα. Οι δύο εθελοντές σκοτώθηκαν στις 18 Μαρτίου σε μια σύγκρουση κοντά στην πόλη Ιρπίν.

Η σορός του Bakhva Chikobava, του τρίτου Γεωργιανού εθελοντή, δεν έχει ακόμη μεταφερθεί πίσω στη Γεωργία. Ο Chikobava σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μάχης στην Μαριούπολη, η οποία αυτή τη στιγμή πολιορκείται.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων