10/08/2019 10/08/2019 Ένα από τα καλύτερα θέρετρα στον κόσμο, όχι μόνο στη Γεωργία πρέπει να γίνει το Αμπαστουμάνι, δήλωσε ο Πρόεδρος του Κόμματος της Γεωργίας “Γεωργιανό Όνειρο” και πρώην Πρωθυπουργός της Γεωργίας Μπιτζίνα Ιβανισβίλι, ο οποίος συμμετείχε στη λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι στο Αμπαστουμάνι, ενώ συνεχάρη την ενορία για την οργάνωσή της. “Το Αμπαστουμάνι πρέπει...
10 Αυγούστου, 2019 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2019 - 12:55

Πρώην Πρωθυπουργός μεριμνά για εκκλησία στη Γεωργία

Διαδώστε:
Πρώην Πρωθυπουργός μεριμνά για εκκλησία στη Γεωργία

Ένα από τα καλύτερα θέρετρα στον κόσμο, όχι μόνο στη Γεωργία πρέπει να γίνει το Αμπαστουμάνι, δήλωσε ο Πρόεδρος του Κόμματος της Γεωργίας “Γεωργιανό Όνειρο” και πρώην Πρωθυπουργός της Γεωργίας Μπιτζίνα Ιβανισβίλι, ο οποίος συμμετείχε στη λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι στο Αμπαστουμάνι, ενώ συνεχάρη την ενορία για την οργάνωσή της. “Το Αμπαστουμάνι πρέπει να γίνει ένα από τα καλύτερα κέντρα στον κόσμο, όχι μόνο στη Γεωργία. Πρέπει ο καθένας να καταφέρει να κάνει τη Γεωργία μία από τις καλύτερες χώρες στον κόσμο. Ας ξεκινήσουμε με το Αμπαστουμάνι.” είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Θεόδωρος Αχαλτσίχε και Ταο- Κλαρτζέτι κ. Θεόδωρος είπε, “Λόγω του κ. Μπιτζίνα και της προσωπικής του εμπλοκής, χτίζεται ο καθεδρικός ναός. Αυτή είναι η πρώτη έδρα της Γεωργίας.  Υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα που πρέπει να γίνουν στο Αμπαστουμάνι. Έχει ξεκινήσει και η αποκατάσταση του καμένου σπιτιού της Μονής και η αποκατάσταση πολλών κτιρίων. Είμαι πεπεισμένος ότι το Αμπαστουμάνι θα γίνει ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα και θέρετρα στον κόσμο και θα είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος για τον καθένα μας, όχι μόνο για τους ανθρώπους που ζουν εδώ αλλά για όλη τη Γεωργία», κατέληξε ο Μητροπολίτης Θεόδωρος.

 

Νωρίτερα, ο Μπιτζίνα Ιβανισβίλι και η σύζυγός του βρέθηκαν στο Ναό του Αγίου Παντελεήμονα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων