16/12/2019 17/12/2019 Με τον Γεωργιανό παγκόσμιο πρωταθλήτη της χειροπάλης Λεβάν Σαγκινασβίλι συναντήθηκε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019. Η συνάντηση διεξήχθη με αφορμή την πρόσφατη ιστορική κατάκτηση από τον Γεωργιανό αθλητή του πιο διάσημου και κορυφαίου τουρνουά χειροπάλης στον κόσμο η οποία συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της Γεωργίας. Ο Μακαριώτατος...
16 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2019 - 2:28

Πρωταθλητής χειροπάλης στον Πατριάρχη Γεωργίας

Διαδώστε:
Πρωταθλητής χειροπάλης στον Πατριάρχη Γεωργίας

Με τον Γεωργιανό παγκόσμιο πρωταθλήτη της χειροπάλης Λεβάν Σαγκινασβίλι συναντήθηκε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019.

Η συνάντηση διεξήχθη με αφορμή την πρόσφατη ιστορική κατάκτηση από τον Γεωργιανό αθλητή του πιο διάσημου και κορυφαίου τουρνουά χειροπάλης στον κόσμο η οποία συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της Γεωργίας.

Ο Μακαριώτατος συνεχάρη τον παγκόσμιο πρωταθλήτη, γνωστό και με το ψευδώνυμο “Χούλκ της Γεωργίας”, για την νίκη του, έδωσε την ευλογία του και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς στόχους του.

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων