14/09/2022 14/09/2022 Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ υποδέχθηκε τους σολίστ διαφορετικών γενεών του Θεάτρου Όπερας και Μπαλέτου της Τιφλίδας, οι οποίοι ερμήνευσαν γεωργιανές και ξένες άριες. Στη συνάντηση επισημάνθηκε ο ιδιαίτερος ρόλος της μουσικής στην ανθρώπινη ζωή αλλά και στην υπέρβαση των δύσκολων στιγμών. Οι σολίστ ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο για τη φιλοξενία και την υποστήριξη που δείχνει...
14 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2022 - 15:26

Σολίστ από το Θέατρο Όπερας και Μπαλέτου Τιφλίδας στον Πατριάρχη Γεωργίας

Διαδώστε:
Σολίστ από το Θέατρο Όπερας και Μπαλέτου Τιφλίδας στον Πατριάρχη Γεωργίας

Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ υποδέχθηκε τους σολίστ διαφορετικών γενεών του Θεάτρου Όπερας και Μπαλέτου της Τιφλίδας, οι οποίοι ερμήνευσαν γεωργιανές και ξένες άριες.

Στη συνάντηση επισημάνθηκε ο ιδιαίτερος ρόλος της μουσικής στην ανθρώπινη ζωή αλλά και στην υπέρβαση των δύσκολων στιγμών.

Οι σολίστ ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο για τη φιλοξενία και την υποστήριξη που δείχνει στη γεωργιανή μουσική, και του ευχήθηκαν υγεία και μακροζωία.

 

Φωτογραφίες από patriarchate.ge

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων